Terug

Volg Vandaag Inside

Mohamed Ihattaren traint voorlopig individueel verder bij Ajax

Mohamed Ihattaren traint voorlopig individueel verder bij Ajax

Unspecified

3 aug 2022, 15:15

Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. Dat meldt Ajax woensdagmiddag op de clubwebsite.

Twee weken geleden werd duidelijk dat Ihattaren vanwege bedreigingen en intimidatie niet zou afreizen naar Oostenrijk voor een trainingskamp met Ajax. Afgelopen weekend kwam De Telegraaf met nieuws: "De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand. De dreiging kwam volgens de politie uit criminele hoek."

Op Instagram liet Ihattaren even later van zich horen. Hij plaatste in zijn Stories een bericht waarin bij een foto van hem valt te lezen: "Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk. Healthy en soon back lil brother, we are fine. Geloof niet alles," gevolgd door twee lach-emoji's.

Dinsdag plaatste de aanvallende middenvelder van Ajax ene foto bij het trainingscomplex met de tekst: "Back in business", refererend naar het opstarten van zijn trainingen. Dat heeft de Amsterdamse club nu ook bevestigd: "Hij is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen".

Deel dit artikel

Link gekopieerd