Terug

Volg Vandaag Inside

Ihattaren laat van zich horen en reageert op Instagram op nieuws over bedreigingen

Ihattaren laat van zich horen en reageert op Instagram op nieuws over bedreigingen

1 aug 2022, 08:15

Mohamed Ihattaren heeft op Instagram gereageerd op het nieuws dat zijn absentie bij Ajax te maken heeft met een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu. Dat meldde De Telegraaf zondagavond. Veiligheidsexperts vonden het daarom niet verantwoord hem bij de club te laten verschijnen.

De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand. Ihattaren werd vervolgens geconfronteerd met ernstige bedreigingen in de privésfeer. De dreiging kwam volgens de politie uit criminele hoek.

Op Instagram heeft Ihattaren nu van zich laten horen. Hij repost in zijn Stories een bericht waarin bij een foto van hem valt te lezen: "Wij hebben niks met criminaliteit en bedreigingen te maken en staan altijd supersterk. Healthy en soon back lil brother, we are fine. Geloof niet alles," gevolgd door twee lach-emoji's.

Zelf schrijft Ihattaren daarbij: "Wat kan ik soms toch om de media lachen", met daarbij twee lach-emoji's.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.