Terug

Volg Vandaag Inside

Foto: Ihattaren laat gezicht weer zien bij Ajax

Foto: Ihattaren laat gezicht weer zien bij Ajax

2 aug 2022, 20:33

Ihattaren heeft zijn gezicht weer laten zien bij Ajax. De middenvelder plaatst op Instagram Stories een foto van zichzelf op sportpark De Toekomst met daarbij de tekst: "Back in business."

ESPN meldt dat Ihattaren de training bij Ajax heeft hervat en nu een individueel programma volgt. Ihattaren ontbrak al ruim twee weken bij Ajax, officieel omdat hij "niet fit" zou zijn. De Telegraaf meldde zondagavond echter dat hij afwezig was vanwege bedreigingen uit het criminele milieu als gevolg van zijn relatie met een jonge vrouw. Veiligheidsexperts vonden het daarom niet verantwoord om hem op de club te laten komen.

De betrokken partijen wilden niet reageren op dat verhaal. Zelf plaatste Ihattaren wel een bericht op Instagram. Hij deelde een story van zijn zus, waarin ze zegt: "wij hebben niks met criminaliteit & bedreigingen te maken & staan altijd supersterk". Ze schreef bij een foto van Ihattaren ook "gezond en snel weer terug, kleine broer. We zijn in orde", gevolgd door de hashtag #geloofnietalles. Ihattaren voegde daar zelf aan toe: "wat kan ik toch soms om de media lachen".

Ihattaren maakte in de voorbereiding op het seizoen een goede indruk op de nieuwe hoofdtrainer Alfred Schreuder. Hij haakte ruim twee weken geleden echter af voor het trainingskamp in Oostenrijk. Zonder Ihattaren verloor Ajax zaterdag de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV met 5-3. Schreuder vertelde eerder al dat hij bij Ihattaren langs was geweest om te kijken hoe het met de oud-PSV'er ging. De trainer wilde niets zeggen over de reden van diens afwezigheid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.