Terug

Volg Vandaag Inside

'Ihattaren vanwege bedreigingen niet mee op trainingskamp'

'Ihattaren vanwege bedreigingen niet mee op trainingskamp'

17 juli 2022, 22:00

Zondagavond maakte Ajax bekend dat Ihattaren niet zou meereizen naar Oostenrijk voor een trainingskamp voorafgaand aan het nieuwe seizoen. Als officiële reden werd gemeld dat Ihattaren niet fit zou zijn. Volgens De Telegraaf ligt dat echter anders.

Inmiddels is Ihattaren al een week afwezig en wilde geruchten over de absentie deden al de ronde. De Telegraaf weet dat bedreigingen en intimidatie aan zijn adres de echte reden is dat hij niet meereist naar Oostenrijk. Volgens de krant komen de bedreigingen niet uit de hoek van de supporters. Ajax geeft Ihattaren de tijd en rust om zaken in de privésfeer te regelen. Trainer Alfred Schreuder zou deze week bij hem langs zijn geweest en steunt de middenvelder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.