Terug

Volg Vandaag Inside

Shakira deelt cryptische video over Piqué: 'I might kill my ex'

Shakira deelt cryptische video over Piqué: 'I might kill my ex'

15 feb 2023, 10:55

De publiekelijke ruzie tussen oud-geliefden Shakira en Gerard Piqué is na een korte wapenstilstand weer opgelaaid. Op Valentijnsdag kon de Colombiaanse zangeres het namelijk niet laten om te verwijzen naar haar ex-vriend in een cryptische video op TikTok.

In juni 2022 maakten Shakira en Piqué hun relatiebreuk wereldkundig. Naar verluidt zou de voormalig voetballer van FC Barcelona zijn vreemdgegaan, waarna de Colombiaanse hem op heterdaad zou hebben betrapt dankzij een leeg potje aardbeienjam. Een half jaar later begon vervolgens het moddergooien vanuit Shakira.

In een nieuw nummer zong zij namelijk dat Piqué "een Ferrari had ingeruild voor een Twingo" en "een Rolex voor een Casio". Piqué liet het daar niet bij zitten. Een dag later verscheen Piqué met een Casio om zijn pols om een etmaal dáárna zijn bolide in te ruilen voor een Renault Twingo.

Cryptische video

Na het moddergooien met Casio's en Twingo's volgde een wapenstilstand van een maand. Die werd verbroken op Valentijnsdag: Shakira plaatste namelijk een video op TikTok waarin zij meezingt met "Kill Bill" van Solána Imani Rowe (SZA). Terwijl zij haar vloerkleed dweilt valt te horen:

"I might kill my ex, not the best idea

His new girlfriend's next, how'd I get here?

I might kill my ex, I still love him though

Rather be in jail than alone"

Vrij vertaald:

"Misschien vermoord ik mijn ex, niet het beste idee"

Zijn nieuwe vriendin is de volgende, hoe ben ik hier gekomen?

Ik zou mijn ex kunnen vermoorden, maar ik hou nog steeds van hem

Liever in de gevangenis dan alleen"

Bekijk de opvallende video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.