Terug

Volg Vandaag Inside

Shakira helemaal klaar met Piqué: 'Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo'

Shakira helemaal klaar met Piqué: 'Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo'

13 jan 2023, 12:00

Shakira heeft in een nieuw nummer wederom uitgehaald naar haar ex-vriend Gerard Piqué. Zo zingt ze onder meer: "Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo".

In juni 2022 barst de bom in de relatie tussen de Colombiaanse zangeres en inmiddels voormalig speler van FC Barcelona. Laatstgenoemde wordt beschuldigd van vreemdgaan in het nachtleven, Shakira zou hem hebben betrapt. Een dag na de wilde geruchten breekt het stel definitief: "Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn", aldus het management Shakira destijds.

De breuk betekende het einde van een relatie van 11 jaar. De twee leerden elkaar kennen tijdens het WK Voetbal van 2010 in Zuid-Afrika. Shakira en de FC Barcelona-voetballer hebben samen twee zoons: Milan en Sasha.

Ongeveer een half jaar na dato komt Shakira in een nieuw lied nog even terug op haar ex. Piqué krijgt de volle laag in een nummer - in samenwerking met de Argentijnse rapper Bizarap. Zo wordt andermaal gerefereerd naar "de vervanging" van Shakira. Piqué zou namelijk ontrouw zijn geweest met een blonde dame die studeert in Barcelona.

Daarover zingt Shakira onder meer: "Ik wens je het beste met mijn zogenaamde vervangster". Ook maakt de Colombiaanse vergelijkingen met inferieure automerken en horloges: "Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo, een Rolex voor een Casio".

Tweede uithaal

Eerder leek Shakira in een nummer al te verwijzen naar haar ex-vriend. Zo zou zij in Te Felicito zingen over de moeilijke relatie met de 35-jarige voetballer. "Ze waarschuwden me, maar ik lette niet op. Zeg me niet dat het je spijt, dat lijkt oprecht, maar ik weet dat je liegt. Ik kan niet tegen mensen met twee gezichten. Mijn ogen zijn rood van het huilen om je", klinkt onder meer in het nummer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.