Terug

Volg Vandaag Inside

'Shakira en Piqué uit elkaar na vreemdgaan van voetballer'

'Shakira en Piqué uit elkaar na vreemdgaan van voetballer'

3 juni 2022, 09:40

Het sprookje van de geliefden Gerard Piqué en Shakira staat op losse schroeven, dat meldt de Catalaanse krant El Periodico. Er zou een kink in de kabel zijn gekomen nadat de verdediger van FC Barcelona ontrouw zou zijn geweest in het nachtleven van Barcelona. De zangeres zou hem hebben betrapt.

Piqué en Shakira leerden elkaar kennen in 2010, rondom het WK in Zuid-Afrika. De zangeres stond op desbetreffend toernooi in de spotlights vanwege het nummer Waka Waka (This Time For Africa), terwijl de Spaanse voetballer wereldkampioen werd, ten koste van Nederland. Het toernooi zou het startpunt betekenen van een elf jaar durende relatie, waarin zij twee kinderen kregen.

Daar lijkt nu een einde aan te komen, doordat Piqué in de fout zou zijn gegaan en betrapt zou zijn door de zangeres. 'Pique is volop aan het feesten en wordt tijdens het uitgaan vergezeld door een andere vrouw. Dat is al eens uit de hand gelopen. Hij blijft vaak weg tot drie uur ‘s nachts', weet El Periodico. Het tijdschrift Cuore heeft een beschrijving van de dame die het gezellig zou hebben met de Barcelona-speler. Het zou gaan om een blonde dame die studeert in Barcelona. Ook zou de betreffende persoon gastdame zijn bij evenementen.

De Spaanse roddeljournaliste Laura Fa vertelt meer details in haar podcast Mamarazzis. Zo weet ze te melden dat Piqué inmiddels op zichzelf woont in een appartement en Shakira naar Ibiza is gevlogen met de kinderen.

Door de nieuwe ontwikkelingen rondom het stel, zijn er ook geruchten ontstaan rondom de teksten van Shakira's nieuwste hit: Te Felicito. Volgens Spaanse journalisten zou zij daarin zingen over de moeilijke relatie met de 35-jarige voetballer. 'Ze waarschuwden me, maar ik lette niet op. Zeg me niet dat het je spijt, dat lijkt oprecht, maar ik weet dat je liegt. Ik kan niet tegen mensen met twee gezichten. Mijn ogen zijn rood van het huilen om je', klinkt onder meer in het nummer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.