Terug

Volg Vandaag Inside

Piqué sluit deal met Casio na disstrack Shakira: 'Deze dingen gaan levenslang mee hoor'

Piqué sluit deal met Casio na disstrack Shakira: 'Deze dingen gaan levenslang mee hoor'

14 jan 2023, 00:00

Gerard Piqué heeft gereageerd op de nieuwe single van zijn ex-vrouw en zangeres Shakira, waarin de voormalig verdediger belachelijk wordt gemaakt. "Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo, een Rolex voor een Casio", zingt ze onder meer over Piqué.

Piqué heeft inmiddels gereageerd op de single. De oud-verdediger is namelijk een van de oprichters van de Kings League, een toernooi voor voetbalteams met 7 man en eigen regels. Hij heeft daarvoor een sponsorcontract afgesloten met Casio. In de onderstaande video laat hij met trots zijn horloge zien: "Deze dingen gaan levenslang mee hoor", aldus Piqué.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

In juni 2022 barst de bom in de relatie tussen de Colombiaanse zangeres en inmiddels voormalig speler van FC Barcelona. Laatstgenoemde wordt beschuldigd van vreemdgaan in het nachtleven, Shakira zou hem hebben betrapt. Een dag na de wilde geruchten breekt het stel definitief: "Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn", aldus het management Shakira destijds.

De breuk betekende het einde van een relatie van 11 jaar. De twee leerden elkaar kennen tijdens het WK Voetbal van 2010 in Zuid-Afrika. Shakira en de FC Barcelona-voetballer hebben samen twee zoons: Milan en Sasha.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.