Terug

Volg Vandaag Inside

'Shakira ontdekte vreemdgaan Piqué dankzij leeg potje aardbeienjam'

'Shakira ontdekte vreemdgaan Piqué dankzij leeg potje aardbeienjam'

21 jan 2023, 16:15

Gerard Pique en Shakira verbroken in de zomer van 2022 hun relatie nadat de voormalig voetballer vreemd zou zijn gegaan. Hoe Shakira daar achterkwam? Een leeg jampotje.

Dat schrijven verschillende celebrity-tabloids. In juni barst de bom in de relatie tussen de Colombiaanse zangeres en inmiddels ex-speler van FC Barcelona. Laatstgenoemde wordt beschuldigd van vreemdgaan. Een dag na de wilde geruchten breekt het stel definitief: "Het spijt ons te moeten bevestigen dat Sharika en Gerard uit elkaar zijn", aldus het management van Shakira destijds.

Nu is meer duidelijk geworden wat er achter de schermen heeft afgespeeld. Zo blijkt Piqué betrapt te zijn door een leeg potje aardbeienjam. Naar verluidt was Shakira op reis toen Piqué zijn minnares bij hem thuis had uitgenodigd. Bij thuiskomst van de zangeres deed ze een opvallende bevinding.

Het potje aardbeienjam was namelijk wel érg leeg geraakt. En Shakira wist maar al te goed dat haar vriend én kinderen een hekel hadden aan het zoete broodbeleg. Uiteindelijk bleek Piqué's nieuwe aanbidder van de aardbeienjam gegeten te hebben, waardoor de zangeres op het spoor kwam.

Het gerucht wordt gevoed door de videoclip van Shakira's vorig jaar gepubliceerde nummer Te Felicito, waarin een koelkast een prominente rol speelt. In de koelkast (zie foto onder) staat naast het hoofd van rapper Rauw Alejandro namelijk óók een potje aardbeienjam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.