Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax pakt door: overeenstemming met Rangers over opvolger Martínez'

'Ajax pakt door: overeenstemming met Rangers over opvolger Martínez'

16 juli 2022, 21:25

Luttele uren na de verkoop van Lisandro Martínez heeft Ajax al een opvolger binnen. Transferexpert Fabrizio Romano weet zaterdagavond namelijk te melden dat er een overeenkomst is bereikt met Rangers over Calvin Bassey (22).

De verdediger moet naar verluidt 22 miljoen euro kosten, wat door bonussen kan oplopen tot 27 miljoen euro. Ook is er een doorverkoop-clausule van 10% opgenomen door de club van trainer Giovanni van Bronckhorst. De boomlange Nigeriaans international speelde sinds 2020 voor Rangers, die uit de jeugd kwam van Leicester city.

Eerder werden Steven Bergwijn en Owen Wijndal namelijk al vastgelegd, terwijl de Amsterdammers zaterdag ook tot een akkoord kwamen over de transfersom van Brian Brobbey. Daarbij lijkt Ajax óók een overeenstemming te hebben bereikt met FC Porto om het veelbelovende talent Francisco Conceição. Volgens het Portugese Record ondergaat de middenvelder annex aanvaller spoedig de medische keuring. Conceição moet zo'n vijf miljoen euro kosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.