Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Emiliano Martinez herhaalt obsceen gebaar met 'hoofd' van Mbappé

Video: Emiliano Martinez herhaalt obsceen gebaar met 'hoofd' van Mbappé

21 dec 2022, 10:30

De Argentijnse doelman Emiliano Martínez heeft zich ook bij de huldiging in Buenos Aires beziggehouden met het kleineren van Kylian Mbappé. De held van de WK-finale hield op de bus tijdens de rondrit een pop vast met het hoofd van de Fransman die een hattrick maakte tegen de Argentijnen.

Aston Villa-keeper Martínez hield de pop kort bij zijn geslachtsdeel en wiegde er mee alsof het een baby was, is te zien op beelden op sociale media. Een soortgelijk obsceen gebaar maakte de Argentijnse goalie ook na afloop, met de trofee voor beste doelman van het WK. "Ik deed het omdat de Fransen me aan het uitfluiten waren", verklaarde hij.

Het artikel gaat verder onder de video.

Martínez vroeg direct na de finale ook al aandacht voor Mbappé door tijdens het feest in de kleedkamer een moment stilte te vragen voor de 24-jarige Franse vedette. Mbappé werd topscorer van het toernooi en benutte ook zijn strafschop in de beslissende penaltyserie tegen Argentinië. Martínez keerde wel de strafschop van Kingsley Coman en hij zag Aurélien Tchouaméni missen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.