Terug

Volg Vandaag Inside

Argentijnse doelman Martínez verklaart obsceen gebaar met Gouden Handschoen

Argentijnse doelman Martínez verklaart obsceen gebaar met Gouden Handschoen

19 dec 2022, 00:00

Emiliano Martínez heeft een verklaring gegeven voor het maken van een obsceen gebaar, nadat hij was uitgeroepen tot beste doelman van het WK in Qatar. Volgens de Argentijnse doelman waren de Franse fans hem aan het uitdagen.

"Ik deed het omdat de Fransen me aan het uitfluiten waren", vertelt hij aan La Red. "Met die arrogantie moet je bij mij niet aankomen. Ik draag de wereldtitel op aan mijn familie. Ik kom uit een klein en bescheiden dorp. Op jonge leeftijd ging ik al naar Engeland." 

De doelman van Argentinië was wel wéér beslissend in een strafschoppenserie, net als na de kwartfinale tegen het Nederlands elftal toen hij voorkwam dat Virgil van Dijk en Steven Berghuis scoorden. Tegen de Fransen keerde hij een penalty van Kingsley Coman en zag hij Aurélien Tchouaméni missen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.