Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Doelman Martinez vraagt tijdens feestvreugde om moment stilte voor Mbappé

Video: Doelman Martinez vraagt tijdens feestvreugde om moment stilte voor Mbappé

19 dec 2022, 14:53

De vreugde bij Argentijnen was zondagavond groots en dat uitte zich in meerdere momenten. Zo werd de Franse superster Kylian Mbappé genoemd in de kleedkamer van Argentinië en sprong Nahuel Molina in een prullenbak.

Heel sportief is het niet, maar doelman Emiliano Martínez riep tijdens het feesten een moment stilte uit voor Kylian Mbappé. Daarna beginnen alle Argentijnen weer vrolijk te dansen.

Ook verdediger Molina liet nog een gevaarlijk kunstje zien in de kleedkamer. Met een voorwaartse salto sprong de Atlético Madrid-speler in een prullenbak. Het moment zorgde voor veel vreugde en gelach in de kleedkamer van de Argentijnen.

Bekijk de momenten hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.