Terug

Volg Vandaag Inside

Sponsoren PSV staan reclameplekken af voor wervingsactie Thijs Slegers

Sponsoren PSV staan reclameplekken af voor wervingsactie Thijs Slegers

9 feb 2023, 18:00

Sponsoren van PSV gaan komend weekeinde een hartverwarmend gebaar maken voor Thijs Slegers (46), voormalig perschef van de club. De geldschieters hebben namelijk besloten om hun reclameplekken komende thuiswedstrijd af te staan om aandacht te besteden aan de wervingsactie voor nieuwe bloed- en stamceldonoren.

Afgelopen week gaf Thijs een hartverscheurende update over zijn eigen gezondheid. Nadat een eerdere stamceltransplantatie tegen zijn kanker was geslaagd, is de afstotingsziekte geen halt toegeroepen, zo schreef hij. "De naweeën zullen me uiteindelijk fataal worden. De medici kunnen niets meer voor me doen."

Sindsdien zet hij zich in om nieuwe bloed- en stamceldonoren te werven. "Mijn noodlot hoeft niet iemand anders' noodlot te zijn. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren in de laatste maanden van mijn leven, dan ga ik met een enorme voldoening dadelijk die kist in. Zo simpel is het eigenlijk gewoon", vertelde Thijs woensdag in gesprek met met Jinek-verslaggever Jaïr Ferwerda.

Komend weekend willen sponsoren van PSV helpen bij die zoektocht naar nieuwe donoren, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. In de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zal de LED-boarding dan ook volledig worden gereserveerd voor deze wervingsactie. Dat hebben de sponsoren unaniem besloten.

Word stamceldonor via Matchis en word bloeddonor via Sanquin!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.