Terug

Volg Vandaag Inside

Thijs Slegers deelt zeer verdrietig nieuws: 'De medici kunnen niets meer voor me doen'

Thijs Slegers deelt zeer verdrietig nieuws: 'De medici kunnen niets meer voor me doen'

2 feb 2023, 13:28

Thijs Slegers heeft via sociale media zeer verdrietig nieuws gedeeld. De perschef van PSV laat weten dat de afstotingsziekte die hem al maanden dwarszit, geen halt is toegeroepen: "De medici kunnen niets meer voor me doen."

"Lieve allemaal," begint Thijs zijn boodschap. "Helaas hebben we gisteren slecht nieuws gehad. De afstotingsziekte die me al maanden dwarszit, is geen halt toegeroepen. Na een eerder geslaagde stamceltransplantatie zullen de naweeën me uiteindelijk fataal worden. De medici kunnen niets meer voor me doen."

"Ons rest niets anders dan het noodlot te accepteren en er mee te dealen. Mijn gezin en ik danken jullie allemaal voor de steun die we mochten ontvangen in de voorbije jaren. Dat heeft ons ontzettend goed gedaan. ❤️ Hoe lang nog? Onder welke omstandigheden? Dat weten we nu niet en dat blijft ongewis. Tips voor goede series enzo zijn welkom, ik moet de tijd toch zien door te komen. 😅"

"Maar als jullie ons echt blij willen maken: schrijf je via Matchis in als stamceldonor en/of via de Philips x PSV x Sanquin-campagne in als bloeddonor. Ik ben niet meer te helpen, maar anderen wel!," besluit Thijs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.