Terug

Volg Vandaag Inside

Ralf Seuntjens geraakt door eerbetoon voor Thijs Slegers: 'Een enorm kippenvel-moment'

Ralf Seuntjens geraakt door eerbetoon voor Thijs Slegers: 'Een enorm kippenvel-moment'

6 feb 2023, 16:55

Zondag werd tijdens de topper tussen Feyenoord en PSV stilgestaan bij de uitbehandelde Thijs Slegers, de voormalig perschef van de Eindhovenaren. De steunbetuiging aan zijn adres maakte ook het nodige los bij Ralf Seuntjens.

"Ik ken hem nog als perschef bij PSV. Een enorm kippenvel-moment - die twaalfde minuut", zo vertelde hij tegen Humberto Tan in zijn talkshow Humberto op Zondag. "Dat hij zich nog zó inzet en aanwezig is... Ik heb enorm respect voor hem."

De tekst gaat verder onder de tweet.

De voormalig speler van onder meer De Graafschap en NAC Breda kreeg afgelopen jaar zelf te maken met lymfeklierkanker. Na een donkere periode vol behandelingen kwam eind januari positief nieuws voor Ralf: de activiteit van de tumoren bleek namelijk te zijn verdwenen.

Ralf weet daarom maar al te goed dat de voetbalwereld ook kan verbroederen. "Dan zie je dat het ook wel een warme wereld is. Van verschillende clubs en via sociale media heb ik destijds zelf ook enorm veel berichten gehad en steunbetuigingen. Ik ben bij clubs uitgenodigd om daar te komen en dat geeft wel een heel warm gevoel. Dus voetbal is niet in en in rot - er zitten slechte momenten tussen - maar het verbroedert zeker", besluit hij.

Matchis

De steunbetuiging van het Feyenoord-publiek was naar aanleiding van Thijs' verdrietige bericht over zijn eigen gezondheid van afgelopen week. Nadat een eerdere stamceltransplantatie tegen zijn kanker was geslaagd, is de afstotingsziekte geen halt toegeroepen, zo schreef hij. "De naweeën zullen me uiteindelijk fataal worden. De medici kunnen niets meer voor me doen."

Thijs deed ook nog een oproep om hem en zijn familie blij te maken: "Schrijf je via Matchis in als stamceldonor en/of via de Philips x PSV x Sanquin-campagne in als bloeddonor". Sinds het bericht van Thijs hebben zich er reeds 2.800 nieuwe stamceldonoren aangemeld, aldus Matchis.

Aanmelden als stamceldonor kan via www.matchis.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.