Terug

Volg Vandaag Inside

Ralf Seuntjens deelt prachtig nieuws: 'Lymfeklierkanker weg'

Ralf Seuntjens deelt prachtig nieuws: 'Lymfeklierkanker weg'

26 jan 2023, 13:20

Ralf Seuntjens heeft donderdagmiddag fantastisch nieuws gedeeld met de wereld nadat hij afgelopen jaar chemokuren onderging in de strijd tegen lymfeklierkanker. "Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst."

"GOED NIEUWS! โœจ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ€", begint de voormalig speler van De Graafschap en NAC Breda zijn bericht op Instagram. "Wat een heftig jaar is het geweest voor mij. Ik had na mijn chemokuren alle vertrouwen dat de uitslag in november goed zou zijn. Helaas was de scan in november onzeker en gingen ze uit van een recidief."

Afgelopen week is er een nieuwe scan gemaakt, vervolgt hij. "En het wonder was daar, want de activiteit van de lymfeklierkanker was weg!!! Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst. ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Ik wil iedereen bedanken voor de enorme support ๐Ÿ™๐Ÿผ", besluit Ralf.

Eind oktober was Ralf te gast in Veronica Offside en vertelde hij over zijn heftige jaar. Bekijk het fragment hieronder terug.

Ralf Seuntjens doet openhartig zijn verhaal over zijn ziekte
4:09
Ralf Seuntjens doet openhartig zijn verhaal over zijn ziekte

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

ยฉ 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.