Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp tegen ober in restaurant: 'Mais?! Wat is dat? Is dat Chinees?'

Jan Boskamp tegen ober in restaurant: 'Mais?! Wat is dat? Is dat Chinees?'

8 jan 2024, 17:26

Jan Boskamp stond afgelopen weekend met een uitgebreid interview in het Algemeen Dagblad. Jan sprak onder andere over zijn geliefde Feyenoord en het gemis van zijn boezemvriend Wim Jansen. Er ontstond echter ook een amusant gesprek met de passerende ober in het restaurant.

Nadat het interview een tijdje onderweg was, bekroop Jan namelijk een gevoel van honger. Hij riep richting de ober: "Chef! Kan ik wat bestellen?", waarna een typische Boskamp-dialoog ontstond.

"Een broodje kroket graag," bestelde Jan. De ober reageerde: "Had u de kroket op een volkoren- of een maisbroodje gewild?" Jan wist niet wat hij hoorde: "Mais? Wat is dat?" De ober legde uit: "Van die gele korreltjes, meneer." Jan zei: "Huh is dat Chinees? Doe maar gewoon een normaal broodje kroket, alsjeblieft."

Lees het hele interview in het Algemeen Dagblad »hier«.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.