Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Boskamp over zijn geliefde Feyenoord: ‘Daar geniet ik zo van!’

Jan Boskamp over zijn geliefde Feyenoord: ‘Daar geniet ik zo van!’

6 jan 2024, 21:37

Jan Boskamp laat zich in gesprek met het Algemeen Dagblad uit over zijn liefde voor het voetbal, maar vooral over zijn grote liefde voor Feyenoord en de spelers die daar momenteel in de selectie spelen.

“Voetballen is zo heerlijk, man. Neem afgelopen zomer, toen Arne Slot me had uitgenodigd voor het trainingskamp van Feyenoord in Oostenrijk. Werelds! Je zag die ploeg elke dag een beetje beter worden. Dan geniet ik zo. Maar je maakt me net zo blij met een potje van Waregem, hoor. Ik amuseer me, heb veel kameraden en kom overal. Echt, ik heb een fantastisch leven. Mag totaal niet klagen.”

“Timbertje, Geertruida, Bijlow, Hartmannetje. Allemaal jongens van ons, hè, van Varkenoord. Werelds, man. Echt, ik geniet zo van die gassies.”, besluit de analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.