Terug

Volg Vandaag Inside

Bassey schuttert ook met Ajax-reserves tegen Almere; Pasveer brengt geweldig redding

Bassey schuttert ook met Ajax-reserves tegen Almere; Pasveer brengt geweldig redding

31 juli 2022, 15:10

Daags na de verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen Almere City. De ongelukkig spelende Calvin Bassey mocht direct starten, maar lijkt zijn weifelende optreden tegen PSV door te zetten op zondag.

Ajax nam Bassey voor 23 miljoen euro over van Rangers en moet de naar Manchester United vertrokken Lisandro Martínez doen vergeten in de hoofdstad. Zaterdagavond kon de verdediger echter direct op fikse kritiek rekenen na zijn kortstondige debuut. De Nigeriaan maakte na iets meer dan een uur zijn eerste opwachting in het trikot van de Amsterdammers, maar kon in de 78ste minuut alweer inrukken met een rode kaart.

Dat alles door ingrijpen van de VAR na een harde charge op de enkels van Cody Gakpo. De aftocht van de debutant leidde overigens tot de nodige hilariteit aan de kant van de PSV-aanhang, refererend aan de kinderserie Bassie & Adriaan. "Dag vriendjes en vriendinnetjes, dat was hem dan alweer!", zongen de Eindhovenaren vanuit het uitvak.

Mogelijkerwijs heeft de nieuwe aankoop niet best geslapen na zijn ongelukkige debuut in de Johan Cruijff Arena. De verdediger kreeg zondag direct de kans om zich te revancheren met de Ajax-reserves tegen Almere City. Dat lijkt echter niet veel beter te gaan, wat blijkt uit onderstaande actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.