Terug

Volg Vandaag Inside

PSV-supporters gieren om rode kaart Bassey: 'Dag vriendjes en vriendinnetjes'

PSV-supporters gieren om rode kaart Bassey: 'Dag vriendjes en vriendinnetjes'

30 juli 2022, 22:35

Het Ajax-debuut voor Calvin Bassey was er één om snel te vergeten. De verdediger moest na ruim een kwartier alweer vertrekken met een rode kaart en dat zorgde voor de nodige hilariteit bij de PSV-aanhang in de Johan Cruijff Arena.

Korte tijd geleden haalde Ajax Bassey binnen. De overgekomen verdediger van Rangers FC stelde zichzelf op ludieke wijze voor aan de Amsterdamse fans: "Dag vriendjes en vriendinnetjes", zegt Bassey in een video, refererend naar de kinderserie Bassie en Adriaan.

Nadat de ijzersterke verdediger moest inrukken in minuut 78 begonnen de Eindhovense supporters te zingen vanuit het uitvak, inhakend op de eerdere video: "Dag vriendjes en vriendinnetjes, dat was hem dan alweer!" Bekijk de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.