Terug

Volg Vandaag Inside

'Ajax toont interesse in Memphis Depay'

'Ajax toont interesse in Memphis Depay'

16 juli 2022, 11:25

FC Barcelona is - gezien de financiële situatie - ongekend actief op de transfermarkt. De Catalanen versterkten deze week de voorhoede met Raphinha, terwijl Robert Lewandowski ieder moment gepresenteerd kan worden. Het contract van 'persona non grata' Ousmane Dembélé werd tot slot van rekening verlengd na een ware contract-soap. Memphis Depay lijkt daar nu het kind van de rekening te gaan worden. De Oranje-international mag volgens het Spaanse SPORT gaan uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Dat nieuws is niet goed gevallen in kamp-Depay: 'De Nederlandse aanvaller is enigszins overstuur omdat hij een zeer grote financiële inspanning heeft geleverd om naar Barcelona te komen', weet de krant, wijzend naar de transfervrije overname een jaar geleden. De spits zou een verkoop alleen accepteren als het tegen een lage prijs is, maar de Catalanen willen naar verluidt een bedrag zien van rond de twintig miljoen euro.

Tussen de geïnteresseerde partijen wordt onder meer Ajax genoemd. 'Zij dromen ervan om met zoveel mogelijk Nederlandse internationals samen te werken.' De Amsterdammers hebben naar verluidt echter concurrentie van Tottenham Hotspur, Juventus en AS Roma. De Spurs, die onlangs Steven Bergwijn lieten vertrekken naar Ajax, zouden momenteel op het vinkentouw zitten om de oud-PSV'er over te nemen.

Naast Bergwijn lijkt Ajax zich deze zomer ook definitief te versterken met Brian Brobbey. Daarnaast zou de naam van Depay-collega Martin Braithwaite zijn gevallen bij de hoofdstedelingen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.