Terug

Volg Vandaag Inside

FC Barcelona versterkt zich met Raphinha

FC Barcelona versterkt zich met Raphinha

13 juli 2022, 13:40

FC Barcelona heeft met Leeds United een akkoord bereikt over de komst van Raphinha. De 25-jarige Braziliaanse buitenspeler kwam twee jaar uit voor de Engelse club, die degradatie uit de Premier League afgelopen seizoen maar net wist te voorkomen.

Raphinha had met elf treffers in 35 wedstrijden een belangrijk aandeel in de handhaving van Leeds. De Zuid-Amerikaan voetbalde eerder voor de Franse club Stade Rennais en de Portugese clubs Sporting Portugal en Vitória Guimarães.

Barcelona en Leeds doen geen mededelingen over het transferbedrag, maar volgens Spaanse media betalen de Catalanen zo'n 55 miljoen euro. Het bedrag kan door bonussen nog met maximaal 15 miljoen euro verder oplopen. Raphinha ondertekent een vijfjarig contract bij Barcelona, dat zich deze transferperiode ook nog hoopt te versterken met de Poolse spits Robert Lewandowski van Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.