Terug

Volg Vandaag Inside

Met deze opstellingen beginnen Ajax en PSV aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal

Met deze opstellingen beginnen Ajax en PSV aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal

30 juli 2022, 18:45

De basisopstellingen voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal zijn bekend! De nieuwe trainers Alfred Schreuder en Ruud van Nistelrooij beginnen direct met de nodige nieuwe namen aan het duel om de eerste prijs van het seizoen.

Aan de kant van de Amsterdammers verdedigt Jay Gorter het doel, zoals Schreuder vrijdag al bekendmaakte. In de verdediging prijkt één nieuwe naam: Owen Wijndal, die overkwam van AZ. Verder begint Schreuder met recordaankoop Steven Bergwijn in de aanval.

De Eindhovenaren beginnen met vier nieuwe gezichten aan de wedstrijd tegen Ajax. Doelman Walter Benítez staat zoals verwacht onder de lat, terwijl de van Wolverhampton Wanderers gehuurde Ki-Jana Hoever als rechtsback begint. Op het middenveld mag Guus Til starten en in de voorhoede is er een plaats gereserveerd voor Johan Bakayoko. De vlugge Belg neemt de plek in van de geblesseerde Noni Madueke.

Opstellingen:

Ajax; Gorter; Rensch, Timber, Blind en Wijndal; Álvarez, Taylor en Berghuis; Antony, Bergwijn en Tadic

PSV: Benítez; Hoever, Teze, Obispo en Max; Sangaré, Til en Veerman; Bakayoko, De Jong en Gakpo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.