Terug

Volg Vandaag Inside

'Johan Derksen vindt het programma fantastisch, net als zijn vrouw'

'Johan Derksen vindt het programma fantastisch, net als zijn vrouw'

12 juli 2022, 11:23

Het eerste seizoen van 'De Bevers' zit erop. In de realityserie worden John de Bever en zijn partner (en tevens manager) Kees gevolgd. De zanger kijkt met een goed gevoel terug op de eerste reeks, zo vertelt hij aan Party.

'Ik ben er verbaasd over hoeveel mensen het gezien hebben', zegt De Bever. 'Het lijkt wel of heel Nederland kijkt, want overal waar ik kom, word ik erover aangesproken. Ik heb nog nooit zoveel reacties gehad als op De Bevers.'

Ook Johan Derksen, die goed bevriend is met de zanger, is enthousiast over de serie. De besnorde analist was zelfs in één van de afleveringen te zien. 'Fantastisch vindt hij het, net als zijn vrouw', stelt De Bever. 'En van andere BN'ers hoor ik ook dat ze het leuk vinden. Na de eerste uitzending op Hemelvaartsdag van dit jaar, was Johnny de Mol de eerste die mij een berichtje stuurde.'

Het leukste aan de serie vindt De Bever dat ook zijn partner Kees nu eens in de spotlight staat. 'Het gaat de hele dag over mij. Kees staat altijd op de tweede plaats. Dankzij De Bevers is hij nu ook in beeld en wat blijkt? De meeste kijkers vinden Kees leuker dan mij, haha. Dat vind ik geweldig!'

John de Bever vertelde onlangs in een videoitem van Vandaag Inside over zijn speciale band met Johan Derksen. Bekijk de beelden hieronder.

Thuis bij John de Bever: 'Johan Derksen is een soort tweede vader voor me'
10:16
Thuis bij John de Bever: 'Johan Derksen is een soort tweede vader voor me'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.