Terug

Volg Vandaag Inside

Johan Derksen duikt op in realitysoap van goede vriend John de Bever

Johan Derksen duikt op in realitysoap van goede vriend John de Bever

30 juni 2022, 21:55

Johan Derksen heeft zijn opwachting gemaakt in de realitysoap van John de Bever. In de serie, die wekelijks wordt uitgezonden op RTL 5, worden De Bever en zijn partner Kees gevolgd.

In de aflevering van donderdag was te zien hoe De Bever op bezoek ging bij Johan. De zanger wil Johan zijn nieuwe single ‘Een Vriend Voor Het Leven’ laten horen. ‘Als hij het niet leuk vindt, mag hij dat gewoon zeggen', zegt De Bever voorafgaand aan de ontmoeting. 'Niet iedereen hoeft van mijn muziek te houden. Maar Johan is een vriend dus ik laat het hem als eerste horen.’

Tot verbazing van de volkszanger is Johan - die absoluut geen fan is van het Nederlandse levenslied - opvallend positief over het duet van De Bever en Corry Konings. ‘Dit is Schlagerfestival. In dit genre is dit goed, jouw doelgroep vindt dit mooi’, luidt het oordeel van Johan. ‘Dit is een van de leukste dingen die jij tot nu toe gemaakt hebt.’ 

Toch kan Johan het niet laten om ook de nodige kritiek te uiten op de nieuwe single. ‘Weet je wat ik het probleem vind? In het genre is dit een heel mooi liedje, maar de begeleiding is kitscherig’, stelt Derksen. ‘Violen én een Spaanse gitaar. Dan lopen de rillingen al over mijn rug!’ 

John de Bever vertelde onlangs in een videoitem van Vandaag Inside over zijn speciale band met Johan Derksen. Bekijk de beelden hieronder.

Thuis bij John de Bever: 'Johan Derksen is een soort tweede vader voor me'
10:16
Thuis bij John de Bever: 'Johan Derksen is een soort tweede vader voor me'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.