Terug

Volg Vandaag Inside

Johan allergisch voor Jeroen van Koningsbrugge: 'Zijn er nog shows waar hij niet in zit? Ik word gek!'

Johan allergisch voor Jeroen van Koningsbrugge: 'Zijn er nog shows waar hij niet in zit? Ik word gek!'

Unspecified

9 apr 2023, 12:23

In de extra lange uitzending van afgelopen vrijdag kwam Jeroen van Koningsbrugge ter sprake. Johan liet geen spaan heel van de cabaretier die ook presenteert, zingt en acteert.

"Zijn er nog programma’s waar Jeroen van Koningsbrugge niet in zit? Ik word helemaal gek. Als er een show is, zit die vent er altijd in!", steekt Johan van wal. "Hij doet ook 'Draadstaal', na twee seconden ga je die man al haten! Dat is wel lekker, dat er iemand op tv is waar je een bloedhekel aan hebt."

Van Koningsbrugge is teamcaptain in 'Alles is muziek', een nieuw programma gepresenteerd door Marieke Elsinga. Ook hierover is Johan totaal niet te spreken."Nu gaat Marieke Elsinga een show maken waar je met een stofzuiger en een emmer water muziek moet maken, hoe bedenken ze het?! Dat wordt een mislukking. Nu is die van Koningsbrugge daar weer bij als grappenmaker, maar is het nu een acteur, een zanger of een cabaretier?" Als Wilfred vervolgens vrolijk roept dat van Koningsbrugge alles kan, is voor Johan de maat vol. "Hij kan niets! Dat is het probleem! Hij is in ieder geval nooit leuk."

"Hij moet zelf eens naar dat Draadstaal kijken, dat is stuitend en daar kun je niet eens om glimlachen!" besluit Johan zijn relaas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd