Terug

Volg Vandaag Inside

Dick Schoof heeft al kaartjes voor EK-finale gekocht: 'Ik ben ervan overtuigd dat we gaan winnen'

EK voetbal

10 juli 2024, 19:06

Premier Dick Schoof rekent op een overwinning voor het Nederlands elftal in de halve finale tegen Engeland. "Ik heb de kaartjes voor zondag geboekt", zegt hij in Washington over de finale die wacht als Oranje de Engelsen verslaat.

"Natuurlijk ben ik ervan overtuigd dat de Nederlanders gaan winnen", verzekert Schoof op de NAVO-top in de Amerikaanse hoofdstad. Maar hij weet ook wel zeker dat de Britse premier Keir Starmer even optimistisch is over de kansen van de Engelse ploeg.

Schoof hoopte eerder samen met zijn Britse collega de wedstrijd te kunnen kijken, maar dat wordt moeilijk. Op de NAVO-top volgen de vergaderingen en ontmoetingen elkaar op, "en officiële vergaderingen hebben voorrang boven een voetbalwedstrijd".

Het Nederlands elftal speelt woensdagavond in Dortmund tegen Engeland om een plek in de finale van het EK-voetbal. In Vandaag Inside Oranje waagden René, Wilfred en Johan zich aan een voorspelling. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.