Terug

Volg Vandaag Inside

PSV boekt knappe zege op Arsenal en overwintert in Europa League

PSV boekt knappe zege op Arsenal en overwintert in Europa League

Europa League

27 okt 2022, 20:39

PSV is ook na de winterstop nog actief in de Europa League. De Eindhovenaren versloegen donderdag de Engelse koploper Arsenal met 2-0 en zijn daarmee zeker van minimaal de tweede plaats in groep A.

Beide treffers vielen in de tweede helft. Joey Veerman opende in de 57e minuut de score. Invaller Luuk de Jong verdubbelde kort daarna de voorsprong met een kopbal uit een hoekschop.

FK Bodø/Glimt uit Noorwegen verloor met 2-1 bij FC Zürich en kan PSV niet meer achterhalen. Arsenal leidt na vijf duels met 12 punten, gevolgd door PSV met 10. Arsenal kan zich volgende week in de thuiswedstrijd tegen Zürich verzekeren van groepswinst en een plek in de achtste finales. De nummer 2 speelt in februari een tussenronde, tegen een van de nummers 3 uit de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.