Terug

Volg Vandaag Inside

Olympiakos-Fenerbahçe en Liverpool-Atalanta donderdag te zien bij Veronica

Europa League

11 apr 2024, 08:56

Donderdagavond staan de heenduels in de kwartfinale van de Europa League en Conference League op het programma. Olympiakos - Fenerbahçe en Liverpool - Atalanta worden vanaf 18:00 uur LIVE uitgezonden op Veronica, en aansluitend zijn op dezelfde zender ook alle samenvattingen van de overige duels te zien!

De aftrap van het duel tussen Olympiakos en Fenerbahçe in de kwartfinale van de Conference League is om 18:45 uur. Bij Fenerbahçe staan onder andere Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadioglu, Dušan Tadić en Sebastian Szymański onder contract.

De kwartfinale in de Europa League tussen Liverpool en Atalanta wordt afgetrapt om 21:00 uur. In potentie kunnen er bij die wedstrijd zeven Nederlanders in actie komen: Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch bij Liverpool; Teun Koopmeiners, Hans Hateboer, Marten de Roon en Mitchel Bakker bij Atalanta.

Vanaf 18:00 uur begint de voorbeschouwing op beide duels op Veronica. De presentatie ligt donderdagavond in handen van Hélène Hendriks. Wim Kieft en Dick Advocaat zullen aanschuiven als analisten.

Programma op Veronica:

18:00 uur | Start uitzending met Hélène, Wim en Dick

18:45 uur | Olympiakos - Fenerbahçe

21:00 uur | Liverpool - Atalanta

23:30 uur | Samenvattingen overige duels

Bekijk in de video bovenaan deze pagina hoe Liverpool ten koste van Slavia Praag de kwartfinales van de Europa League bereikte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd