Terug

Volg Vandaag Inside

Goed nieuws voor PSV: De Jong en Madueke keren terug in selectie

Goed nieuws voor PSV: De Jong en Madueke keren terug in selectie

Europa League

19 okt 2022, 11:50

Luuk de Jong en Noni Madueke zijn teruggekeerd in de selectie van PSV. Ook Mauro Júnior is weer beschikbaar voor trainer Ruud van Nistelrooij. Het drietal herstelde de afgelopen maanden van een blessure.

De Jong liep in augustus een spierblessure in zijn kuit op. De 32-jarige international speelde twee wedstrijden in de Eredivisie en maakte één doelpunt sinds zijn terugkeer bij PSV afgelopen zomer. Noni Madueke liep in juli een zware enkelblessure op en kwam dit seizoen nog niet in actie.

De Jong, Madueke en Mauro Júnior zijn met PSV mee afgereisd naar Londen voor de Europa League-wedstrijd tegen Arsenal van donderdag. De wedstrijd werd uitgesteld vanwege het overlijden van Queen Elizabeth.

Arsenal - PSV begint donderdag om 19.00 uur. De wedstrijd is live te zien bij Veronica en Kijk.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.