Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-fan gooit katheter met urine naar Lazio-staf: Sarri woest

Feyenoord-fan gooit katheter met urine naar Lazio-staf: Sarri woest

Europa League

4 nov 2022, 08:40

Lazio-trainer Maurizio Sarri ergerde zich donderdag aan het gedrag van Feyenoord-supporters. Volgens de Italiaan zou de aanhang van de Rotterdammers zich hebben misdragen richting de staf van Lazio.

"Ze gooiden bekers met urine op het veld, ook naar leden van de technische staf van ons", zei hij na afloop van de nederlaag van 1-0 van zijn elftal in De Kuip. Uit beelden op Twitter blijkt echter dat het niet gaat om bekers met urine, maar een katheter. Vanuit het invalide vak zou - na een opstootje op het veld - de zak met urine naar de staf van Lazio gegooid zijn. Lazio moet door het verlies na de winterstop verder in de Conference League.

Tekst gaat verder onder de tweet.

De coach was ook niet te spreken over de scheidsrechter, die in zijn ogen vaak in het voordeel van Feyenoord floot. "En aan het doelpunt van Giménez gingen twee overtredingen vooraf, eentje op Cancellieri en daarna werd er ook nog geduwd."

Feyenoord-trainer Arne Slot was blij met de steun van de fanatieke aanhang van Feyenoord, maar ook hij zag de bekers met bier richting de Lazio-bank gaan. "Die excessen zien we natuurlijk liever niet. We hebben onze fans hartstikke hard nodig, zeker straks tegen een goede tegenstander in de achtste finales. We moeten afwachten hoe de UEFA dit inschat. Maar ik heb daar wel een voorgevoel over. Dat is ontzettend jammer."

Bekijk hieronder de samenvatting van de Conference League-wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio (1-0).

SAMENVATTING: Feyenoord - Lazio (Groepsfase Europa League)
5:07
SAMENVATTING: Feyenoord - Lazio (Groepsfase Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd