Terug

Volg Vandaag Inside

Atalanta - Olympique Marseille donderdag LIVE te zien bij Veronica

Europa League

9 mei 2024, 09:00

Donderdagavond staan de returns in de halve finales van de Europa League en Conference League op het programma. Atalanta - Olympique Marseille wordt vanaf 20:25 uur LIVE uitgezonden op Veronica, en aansluitend zijn op dezelfde zender ook alle samenvattingen van de overige Europese duels te zien!

De aftrap van het duel tussen Atalanta Bergamo en Olympique Marseille is om 21:00 uur. Bij Atalanta staan onder anderen de Nederlanders Teun Koopmeiners, Marten de Roon en Hans Hateboer onder contract.

Vanaf 20:25 uur begint de voorbeschouwing op de wedstrijd. De presentatie ligt donderdagavond in handen van Hélène Hendriks. Wim Kieft en Dick Advocaat zullen aanschuiven als analisten.

Programma op Veronica:

20:25 uur | Start uitzending met Hélène, Wim en Dick

21:00 uur | Atalanta Bergamo - Olympique Marseille

23:30 uur | Samenvattingen overige duels

Bekijk de samenvatting van de heenwedstrijd tussen Olympique Marseille en Atalanta Bergamo in de halve finale van de Europa League bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.