Terug

Volg Vandaag Inside

AS Roma - Bayer Leverkusen donderdag LIVE te zien bij Veronica

Europa League

2 mei 2024, 08:45

Donderdagavond staan de heenduels in de halve finales van de Europa League en Conference League op het programma. AS Roma - Bayer Leverkusen wordt vanaf 20:25 uur LIVE uitgezonden op Veronica, en aansluitend zijn op dezelfde zender ook alle samenvattingen van de overige Europese duels te zien!

De aftrap van het duel tussen AS Roma - Bayer Leverkusen is om 21:00 uur. Bij AS Roma staan onder anderen Rick Karsdorp, Romelu Lukaku, Dean Huijsen en Paulo Dybala onder contract. Bij het Bayer Leverkusen onder leiding van Xabi Alonso speelt de Nederlander Jeremie Frimpong.

Bayer Leverkusen is dit seizoen, alle competities en toernooien meegerekend, al 46 duels ongeslagen. De club is al zeker van de landstitel en staat op 25 mei in de Duitse bekerfinale. AS Roma verloor vorig seizoen in de finale van de Europa League na strafschoppen van Sevilla.

Vanaf 20:25 uur begint de voorbeschouwing op de wedstrijd. De presentatie ligt donderdagavond in handen van Hélène Hendriks. Kees Jansma en Dick Advocaat zullen aanschuiven als analisten.

Programma op Veronica:

20:25 uur | Start uitzending met Hélène, Kees en Dick

21:00 uur | AS Roma - Bayer Leverkusen

23:30 uur | Samenvattingen overige duels

Bekijk in de video bovenaan deze pagina hoe AS Roma ten koste van AC Milan de halve finales van de Europa League bereikte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.