Terug

Volg Vandaag Inside

Riga - FC Twente en AZ - Santa Coloma donderdag live te zien

Riga - FC Twente en AZ - Santa Coloma donderdag live te zien

Conference League

17 aug 2023, 08:36

AZ neemt het donderdagavond opnieuw op tegen FC Santa Coloma. De club uit Alkmaar won vorige week het uitduel van de derde voorronde van de Conference League (0-1), en mag het vanavond voor eigen publiek afmaken. De confrontatie tussen beide ploegen is donderdagavond live te zien bij Veronica.

De winnaar van het tweeluik tussen AZ en FC Santa Coloma plaatst zich voor de play-offs om een plaats in het hoofdtoernooi van de Conference League.

FC Twente

Ook FC Twente komt donderdag in actie. Voor de ploeg van trainer Joseph Oosting staat de return met Riga FC in de derde voorronde van de Conference League op het programma.

FC Twente versloeg Riga FC vorige week in Enschede met 2-0, door doelpunten van Alfons Sampsted en Daan Rots. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de play-offs voor een plek in het hoofdtoernooi van de Conference League. Het duel tussen Twente en Riga is donderdagavond live te zien bij SBS9.

Programma:

Vanaf 18:55 uur: Riga FC - FC Twente, bij SBS9

Vanaf 20:25 uur: AZ - FC Santa Coloma, bij Veronica

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.