Terug

Volg Vandaag Inside

PSV zonder Gakpo en Van Ginkel naar Tel Aviv

PSV zonder Gakpo en Van Ginkel naar Tel Aviv

Conference League

23 feb 2022, 12:04

PSV mist donderdag in de uitwedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv uit de Conference League Cody Gakpo en Marco van Ginkel. Beide spelers zijn woensdag niet in het vliegtuig gestapt dat de Eindhovense selectie naar Israel vervoert. Daar verdedigt PSV een 1-0-voorsprong, vorige week verkregen door een doelpunt van Gakpo.

De aanvaller viel zondag in het competitieduel met sc Heerenveen (3-1) uit met een lichte enkelblessure. Aanvoerder Van Ginkel blijft, net als Maxime Delanghe, thuis omdat hij nog positief testte na een eerdere coronabesmetting. Volgens Nederlandse richtlijnen is er geen reden voor isolatie of beperkingen meer, maar reizen naar Israël kan alleen met een negatieve PCR-test.

Coach Roger Schmidt heeft enkele spelers van Jong PSV toegevoegd aan zijn selectie van 22 voor het duel, dat een plaats in de achtste finales van het derde Europese clubtoernooi moet opleveren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.