Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord geeft verklaring voor afwezigheid Jahanbakhsh in Israël

Feyenoord geeft verklaring voor afwezigheid Jahanbakhsh in Israël

Conference League

10 sep 2021, 17:39

Feyenoord heeft besloten Alireza Jahanbakhsh (28) niet op te nemen in de wedstrijdselecties voor de duels in de Conference League met Maccabi Haifa. 'De club wil zo voorkomen dat de Iraniër in de toekomst mogelijk niet meer uit kan komen voor de nationale ploeg, iets wat een gevolg kan zijn voor sporters uit Iran die uitkomen tegen Israëlische sporters', meldt Feyenoord op de website.

Feyenoord treft Maccabi Haifa dinsdag al in Israël. Op 9 december spelen de Rotterdammers thuis tegen de Israëlische ploeg.

Dit weekend komt Feyenoord niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo is op verzoek van de Rotterdamse club verplaatst naar woensdag 1 december.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.