Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente - Riga FC vanavond live te zien bij Veronica

FC Twente - Riga FC vanavond live te zien bij Veronica

Conference League

10 aug 2023, 08:00

FC Twente speelt vanavond (10 augustus) de eerste wedstrijd van de derde voorronde voor de Conference League tegen het Letse Riga FC. Het duel in Enschede is vanaf 19:40 uur live te zien bij Veronica.

De Tukkers hebben in de vorige voorronde het Zweedse Hammarby verslagen. Sam Steijn scoorde uiteindelijk het beslissende doelpunt in de verlenging van de returnwedstrijd. De zoon van Ajax-trainer Maurice Steijn ontbreekt vanavond tegen Riga FC, omdat hij last heeft van zijn enkel. FC Twente-trainer Joseph Oosting liet op de persconferentie doorschemeren dat Michel Vlap de positie van Steijn inneemt.

Riga FC eindigde vorig jaar als tweede in de hoogste competitie van Letland. De club won de vorige ronde in twee wedstrijd van het Hongaarse Kecskemeti TE. FC Twente - Riga FC is vanavond om 20.00 uur te zien bij Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.40 uur, de presentatie is in handen van Noa Vahle, Romano Denneboom is analist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.