Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente - Hammarby met Noa Vahle en Romano Denneboom donderdagavond te zien bij Veronica

FC Twente - Hammarby met Noa Vahle en Romano Denneboom donderdagavond te zien bij Veronica

Conference League

26 juli 2023, 19:01

FC Twente speelt donderdagavond de eerste wedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League tegen het Zweedse Hammarby IF. Het duel in Enschede is vanaf 19:40 uur LIVE te zien bij Veronica.

Twente won afgelopen seizoen onder leiding van Ron Jans de play-offs om Europees voetbal en heeft zich daardoor geplaatst voor de tweede voorronde van de Conference League. Inmiddels is Joseph Oosting hoofdtrainer in Enschede.

Hammarby eindigde vorig jaar als derde in de hoogste klasse van het Zweedse voetbal. Dit seizoen bezet de ploeg halverwege de competitie de bescheiden negende plaats. Voormalig ADO Den Haag-verdediger Shaquille Pinas maakt deel uit van de door de Spanjaard Martí Cifuentes gecoachte selectie.

De winnaar van het tweeluik tussen FC Twente en Hammarby treedt in de derde voorronde van de Conference League aan tegen het Hongaarse Kecskemeti TE of Riga FC uit Letland.

FC Twente - Hammarby IF is donderdagavond vanaf 19:40 uur LIVE te zien bij Veronica. De presentatie is in handen van Noa Vahle, Romano Denneboom is analist. De aftrap van het duel in Enschede is om 20:00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd