Terug

Volg Vandaag Inside

Conference League-finale met Hélène, Wim, Kees en Noa woensdagavond te zien bij Veronica

Conference League-finale met Hélène, Wim, Kees en Noa woensdagavond te zien bij Veronica

Conference League

7 juni 2023, 10:10

Fiorentina en West Ham United staan woensdagavond tegenover elkaar in de finale van de Conference League in Praag. Het duel is vanaf 20:25 uur LIVE te volgen bij Veronica.

Fiorentina en West Ham United gaan op jacht naar hun eerste Europese succes sinds de jaren zestig. Fiorentina won in 1961 de Europa Cup II, West Ham deed dat in 1965.

Vooral West Ham wil een tegenvallend seizoen alsnog goedmaken. De Engelse club investeerde vorig jaar zomer flink in de selectie en is qua omzet inmiddels de zevende club van Engeland. West Ham eindigde dit seizoen echter teleurstellend als veertiende in de Premier League.

West Ham schakelde in de halve finale AZ uit. Fiorentina won aan het begin van het seizoen in de play-offs van FC Twente. Vorig seizoen verloor Feyenoord in de eindstrijd van het derde Europese toernooi, na de Champions League en de Europa League, van AS Roma.

De Conference League-finale is woensdagavond vanaf 20:25 uur LIVE te zien bij Veronica. Hélène Hendriks, Wim Kieft en Kees Jansma verzorgen de analyse, Noa Vahle doet verslag vanuit Praag en Wytse van der Goot verzorgt het commentaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.