Terug

Volg Vandaag Inside

WK-mantel Messi gewild in Midden-Oosten: astronomisch bedrag geboden op gewaad

WK-mantel Messi gewild in Midden-Oosten: astronomisch bedrag geboden op gewaad

23 dec 2022, 17:29

De mantel die Lionel Messi afgelopen zondag droeg tijdens de uitreiking van de wereldbeker is erg gewild in het Midden-Oosten. Een parlementslid uit Oman heeft zo'n één miljoen euro geboden op de mantel.

Er was de nodige kritiek op het gewaard, maar dat werd snel van de hand gewezen door Qatar. "Hij werd gekroond tot koning van het voetbal. Als een soldaat die de strijd won voor zijn Argentinië", werd verklaard in de oliestaat.

Ahmed Al Barwani, advocaat en parlementslid van Oman, heeft één miljoen euro over voor het doorzichtige gewaad , zo schrijft hij op Twitter. "Vanuit het sultanaat Oman feliciteer ik je met het winnen van het WK in Qatar. De Arabische bisht, een symbool van ridderschap en wijsheid. Ik bied één miljoen voor die bisht", verklaart Al Barwani.

De advocaat zal de bisht niet zelf dragen, maar wil de mantel graag kopen. "Het zal tentoon worden gesteld om het moment van trots van onze cultuur te herdenken. En om ons dit moment te laten herbeleven en ons te herinneren dat we alles kunnen bereiken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.