Terug

Volg Vandaag Inside

VVV verliest ook van tien spelers FC Groningen

VVV verliest ook van tien spelers FC Groningen

3 apr 2021, 22:48

VVV-Venlo heeft ook de tweede wedstrijd onder leiding van de nieuwe trainer Jos Luhukay verloren. De Limburgers speelden in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen zo'n 70 minuten met een man meer, maar ze gingen onderuit door een doelpunt in de slotfase van Mo El Hankouri: 0-1. El Hankouri veroverde op zo'n 25 meter van het doel de bal en schoot vervolgens fraai raak.

Diep in de blessuretijd tikte Yahcuroo Roemer de gelijkmaker binnen, maar het doelpunt werd op advies van de VAR afgekeurd vanwege buitenspel. Georgios Giakoumakis had de lange bal van achteruit van Chris Kum namelijk nog met de punt van zijn schoen beroerd, waardoor Roemer buitenspel stond.

Luhukay, de opvolger van de ontslagen Hans de Koning, debuteerde voor de interlandperiode met een nederlaag bij PEC Zwolle (2-1). De laatste competitiezege van de ploeg uit Venlo dateert van eind januari. VVV moet na negen nederlagen op rij vrezen voor degradatie uit de Eredivisie.

De geel-zwarte brigade speelde het grootste deel van de wedstrijd tegen tien man. Azor Matusiwa, na lange afwezigheid terug in de basis bij Groningen, kreeg in de eerste 20 minuten twee gele kaarten van scheidsrechter Bas Nijhuis. VVV slaagde er ook tegen tien Groningers echter niet in om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.