Terug

Volg Vandaag Inside

Haaland naar Barcelona? 'Het is zijn grote obsessie'

Haaland naar Barcelona? 'Het is zijn grote obsessie'

11 mrt 2021, 10:50

Verschillende Spaanse media melden dat Erling Haaland de nieuwe spits moet worden van FC Barcelona. De nieuwe voorzitter Joan Laporta zou er alles aan doen om de spits van Borussia Dortmund binnen te halen.

Volgens het Spaanse Diario AS is Haaland 'een grote obsessie' voor Laporta geworden. De voorzitter wil een team bouwen om Lionel Messi. Haaland zou daarbij uiterst geschikt zijn als doelpuntenmachine.

'De uitschakeling in de Champions League bezorgde Barça twee voorname conclusies. De eerste, dat de ploeg geen spits heeft. De tweede, dat de club geen geld meer heeft om hem te proberen te contracteren nu het tien miljoen euro misloopt nu het de kwartfinales niet heeft gehaald. En nog veel meer als Barcelona nog verder was gekomen.'

Maar Laporta zou volgens de krant een plan hebben om de Noorse spits alsnog binnen te halen. Hij zou een constructie hebben bedacht waarbij hij obligaties wil uitgeven, zodat hij op korte termijn toch zou beschikken over geld.

Catalunya Radio ziet ook dat Haaland prioriteit is, maar dat moet wel wat kosten. 'Haaland heeft deze zomer een transferclausule van 75 miljoen euro', zo vertelt journalist Oriol Domènech.

Haaland was deze week weer ouderwets in vorm tegen Sevilla. Bekijk de samenvatting van die wedstrijd hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.