Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ten Hag op persconferentie: 'You're looking a cow in the ass'

Video: Ten Hag op persconferentie: 'You're looking a cow in the ass'

14 apr 2023, 14:19

Erik ten Hag heeft op de persconferentie in aanloop naar Nottingham Forest-Manchester United de Engelse pers versteld doen staan met een Nederlandse uitdrukking, die hij letterlijk vertaalde.

Gevraagd naar waarom hij Antony en Bruno Fernandes wisselde in het Europa League-duel met Sevilla, antwoordde Ten Hag: "Waar ik vandaan kom, zeggen ze: You're looking a cow in the ass. Yeah, a cow in the ass. Achteraf is dat gemakkelijk. Maar wanneer Antony of Bruno Fernandes een tweede gele kaart had gekregen, hadden jullie aan mij gevraagd waarom ik niet wisselde en het risico nam."

Bekijk het in de video hieronder vanaf 08:43!

Bekijk hieronder de samenvatting van Manchester United-Sevilla.

SAMENVATTING: Manchester United - Sevilla (Kwartfinale Europa League)
4:17
SAMENVATTING: Manchester United - Sevilla (Kwartfinale Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.