Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Ronaldo raakt achterhoofd van steward en verrast haar na wedstrijd

VIDEO: Ronaldo raakt achterhoofd van steward en verrast haar na wedstrijd

15 sep 2021, 09:07

Cristiano Ronaldo raakte dinsdagavond tijdens de warming-up hard het achterhoofd van een vrouwelijke steward. De Portugees kwam direct zijn excuses aanbieden en gaf na afloop van het Champions League-duel tussen Young Boys en Manchester United (2-1) ook nog zijn shirt weg.

Cristiano Ronaldo opende in de 13e minuut de score voor ManUnited. Op aangeven van zijn landgenoot Bruno Fernandes tikte de Portugese aanvaller de bal tussen de benen door van doelman David van Ballmoos. Voor Ronaldo was het zijn 135e treffer in de Champions League. Hij staat nu op 177 wedstrijden in de koningsklasse van het Europese voetbal, evenveel als de inmiddels gestopte Spaanse doelman Iker Casillas die met 177 CL-duels lange tijd recordhouder was, maar binnenkort Ronaldo voorbij ziet komen.

Young Boys kwam na een ruim een uur langszij door een treffer van Moumi Ngamaleu. Ronaldo ging in de 72e minuut naar de kant. Diep in de extra tijd zorgde invaller Theoson Siebatcheu voor de verrassende winst van de Zwitsers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.