Terug

Volg Vandaag Inside

Video: premier van Finland ligt onder vuur na gelekte feestbeelden

Video: premier van Finland ligt onder vuur na gelekte feestbeelden

18 aug 2022, 14:13

In Finland is er ophef ontstaan over uitgelekte beelden, waarin is te zien hoe de Finse premier Sanna Marin losgaat op een feestje. Critici vinden dat haar gedrag ongepast is voor een leider van een land.

Marin laat in een verklaring weten dat de video's een tijdje geleden in een privésfeer zijn opgenomen en dacht dat ze privé zouden blijven. "Ik vind het erg jammer dat deze video’s zijn gelekt", reageert Marin donderdag tijdens een persconferentie. "Ik bracht de avond door met mijn vrienden en ik had een beetje gedronken. We hebben gefeest, gedanst en gezongen."

Verder liet ze weten dat er niets illegaals was gebeurd. Er zou geen drugs zijn gebruikt. "Ik ga exact dezelfde persoon zijn die ik tot nu toe ben geweest", besluit Marin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.