Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Mourinho geeft Conference League-sleutelhanger aan Joep Schreuder

Video: Mourinho geeft Conference League-sleutelhanger aan Joep Schreuder

21 apr 2023, 08:27

AS Roma-trainer José Mourinho heeft op de persconferentie na het gewonnen duel met Feyenoord (4-1) een Conference League-sleutelhanger gegeven aan NOS-verslaggever Joep Schreuder.

Het is een reactie op een gesprek tussen Mourinho en Schreuder vorige week, toen Feyenoord met 1-0 te sterk was voor Roma in De Kuip. De Portugese trainer zei toen tegen Schreuder: "De afgelopen tien maanden hebben jullie gehuild", verwijzend naar de door Feyenoord verloren Conference League-finale. "Maar jullie moeten niet huilen. Weet je waarom niet? Een wedstrijd die je hebt verloren, kun je niet meer winnen. Ik beloof je: als ik verlies, slaap ik goed en zal ik niet tien maanden lang nachtmerries hebben."

Donderdagavond kwam Mourinho op geheel eigen wijze terug op zijn woorden: "Ik heb een cadeautje voor je", zei hij tegen Schreuder, waarna hij hem een Conference League-sleutelhanger overhandigde: "Mooi hè?"

Bekijk in de video hieronder de samenvatting van AS Roma-Feyenoord.

SAMENVATTING: AS Roma - Feyenoord (Kwartfinale Europa League)
5:57
SAMENVATTING: AS Roma - Feyenoord (Kwartfinale Europa League)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.