Terug

Volg Vandaag Inside

'Europese wedstrijden Ajax en PSV tóch weer op losse schroeven na overlijden Queen Elizabeth'

'Europese wedstrijden Ajax en PSV tóch weer op losse schroeven na overlijden Queen Elizabeth'

11 sep 2022, 17:10

Het is nog allerminst zeker of de Europese wedstrijden in Engeland komende week doorgaan. Ajax speelt dan de uitwedstrijd tegen Liverpool terwijl PSV op bezoek gaat bij Arsenal.

Dat bevestigt PSV-trainer Ruud van Nistelrooij na afloop van de overwinning op RKC voor de camera's van ESPN. "En nu vliegtuig in en met al het vertrouwen dat Arsenal van het matje tikken?", vraagt Hans Kraay jr. aan de coach. "Ik begrijp dat het nog niet zeker is of we gaan. Dus we wachten nog even af."

"Omdat het zou kunnen dat er doordeweeks in Engeland ook helemaal niet gespeeld mag worden?", vervolgt Hans. "Ja, dat is wat ik net heb vernomen. Dus dat wachten we nog af."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.