Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hooijdonk twijfelt over wissel Klaassen in De Kuip: 'Het was geen baksteen, hè'

Van Hooijdonk twijfelt over wissel Klaassen in De Kuip: 'Het was geen baksteen, hè'

10 apr 2023, 00:00

Pierre van Hooijdonk heeft zijn twijfels over de wissel van Davy Klaassen tijdens de verhitte Klassieker van afgelopen woensdag. De analist denkt dat Ajax na het aansteker-incident Klaassen bewust heeft gewisseld.

Klaassen kreeg na ruim een uur spelen iets tegen zich aan gegooid vanuit het Feyenoord-publiek, vermoedelijk een aansteker. Klaassen liep een bloedende hoofdwond op. De wedstrijd lag daarna een half uur stil, maar werd vervolgens alsnog uitgespeeld omdat beide clubs wilden doorvoetballen. 

"Kon Klaassen niet doorspelen?", begon Van Hooijdonk zondagavond bij NOS Studio Voetbal over het aansteker-incident. "Hij is toch teruggekomen? Die twijfels heb ik wel, serieus. Ik vind het tegelijkertijd jammer dat ik zo denk, want dáár gaat het nu echt niet om."

"Jij denkt dat Ajax voorsorteerde om Klaassen eruit te halen, zodat ze dan nog een zaak zouden hebben achteraf, indien ze uitgeschakeld zouden zijn?", reageerde Jeroen Stekelenburg op de complottheorie van Van Hooijdonk.

Ook presentator Sjoerd van Ramshorst kan zich niet vinden in de gedachtengang van Van Hooijdonk. "Misschien ook een beetje vergezocht, of niet?" Waarop de oud-spits van Feyenoord reageerde: "Nou ja, weet je, het was geen baksteen, hè. Denk dat je het bij mij ook gebloed had?", doelde Van Hooijdonk op zijn kapsel en het kale hoofd van Klaassen.

Eerder in Vandaag Inside reageerde Johan op het aansteker-incident tijdens de bekerwedstrijd Feyenoord-Ajax. Bekijk het terug in de onderstaande video.

Johan verbaasd over ophef rond aansteker-incident Klaassen: 'Zwaar overdreven!'
5:05
Johan verbaasd over ophef rond aansteker-incident Klaassen: 'Zwaar overdreven!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.