Terug

Volg Vandaag Inside

Van Hanegem verrast: 'Verrek, zij kunnen eigenlijk echt goed voetballen'

Van Hanegem verrast: 'Verrek, zij kunnen eigenlijk echt goed voetballen'

14 apr 2023, 17:05

Willem van Hanegem zag aanvoerder Kökcü donderdagavond schitteren in De Kuip tegen AS Roma (1-0). Ondanks dat verwacht hij een zware uitwedstrijd volgende week, vertelt hij in de Willem&Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad.

"Ik ben echt bang. Dat ben ik nooit in mijn leven, maar ik bang voor de uitwedstrijd volgende week. Ik denk: krijg de hik hee, zij kunnen eigenlijk echt goed voetballen", begint de Feyenoord-legende. "Iedereen vindt hun trainer (José Mourinho, red.) zo verschrikkelijk, maar ik zag gister een goede ploeg met geweldige spelers die wilden voetballen."

Van Hanegem was onder de indruk van aanvoerder Orkun Kökçü. De Turkse middenvelder was in zijn ogen de beste speler van het veld. "Ik zag de beste Kökçü die ik tot nog toe heb gezien bij Feyenoord, met veel diepgang en snelle ballen naar voren."

Van Hanegem sluit zijn verhaal af met de stormachtige ontwikkeling van middenvelder Mats Wieffer. De 23-jarige Tukker speelde vorig jaar nog tegen TOP Oss en Telstar, in dienst van Excelsior, maar is nu matchwinner in de kwartfinale van de Europa League. De middenvelder moet volgens Van Hanegem in deze wedstrijden nog wel leren om op een wat hoger tempo te spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.